Kauppa

 • Jää-sormus

  85,00  sis. alv 24%
  Tunne-koru Sterling-hopeaa (925). Pinta on käsitelty huurteisen mataksi. Käsin taottuja uniikkikoruja, koot 20.0, 19.0, 18.5, 18.0, 17.5, 17.0, 16.5 (sisähalkaisija mm). Mitat: leveys 15mm, aineen vahvuus 1,2mm. Tilauksesta myös muita kokoja. Mittaa sormuksen sisähalkaisija milleinä ja lähetä allaolevalla lomakkeella kaupan ylläpitäjälle. Design Marke Heljo Hinta 85 eur sis. alv 24%.

 • Sormus Lumipallo

  35,00  sis. alv 24%
  Sormus Lumipallo on valmistettu 925 Sterling-hopeasta. Suomalaista käsityötä. Lumipallo-sarjaan on saatavana myös korvakorut ja riipus. Korvakorut ja sormus on saatavana myös settinä. Lähetä sormuksen koko (sormuksen sisähalkaisija mm) allaolevalla lomakkeella. Jos haluat ostaa useamman sormuksen, voit lähettää kaikki koot samalla lomakkeella.

 • Ystävyyden solmu 2

  45,00  sis. alv 24%
  Ystävyyden solmu on yksi tunnetuimpia symboleita kelttiläisessä historiassa. Se merkitsee ystävyyttä, jota kukaan ei voi purkaa tai tuhota. Solmun loputtomuus kuvastaa sielumme ajatonta luonnetta ja keskeytymätöntä elämän sykliä. Symbolia on käytetty jo noin 450 vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Se tunnetaan myös nimellä Triquetra, muinainen kelttiläinen symboli, jota käytettiin symboloimaan kolminkertaista jumalatarta (neito-äiti- viisas/vanha nainen). Ystävyyden solmu sopii siis mainiosti vaikkapa äitienpäivä- tai valmistujaislahjaksi. Ystävyyden Solmu -riipus on käsintehty, 100% kierrätettyä sterling-hopeaa (925). Mitat: korkeus n. 3cm, paksuus n. 2mm. Design ja valmistus Marke Heljo. Hinta 45 eur, vahattu kangasnauha sisältyy. Lisämaksusta saat myös hopeaketjun 45-50cm (kuvassa).
 • Sormus Ruutu1

  85,00  sis. alv 24%
  Tunne-koru Ruutu-sormus on valmistettu 925 Sterling-hopeasta. Suomalaista käsityötä. Ruutu-sarjaan on saatavana myös korvakorut ja rannekoruja. Design Marke Heljo. Lähetä sormuksen koko (sormuksen sisähalkaisija mm) allaolevalla lomakkeella. Jos haluat ostaa useamman sormuksen, voit lähettää kaikki koot samalla lomakkeella.
 • Stella Polaris -riipus, iso

  85,00  sis. alv 24%
  Tunne-koru Käsin taottu uniikkikoru, design Marke Heljo Materiaali Sterling-hopea (925). Mattakäsittely ja osittainen patinointi. hinta 85 eur (sis.alv 24%). Halkaisija n. 3cm. Nahkanauha sisältyy. Hopeaketju ei sisälly. Saatavana myös pienempi versio.
 • Juutti-sormus

  75,00  sis. alv 24%
  Tunne-koru Juutti-sormus on valmistettu 925 Sterling-hopeasta. Suomalaista käsityötä. Juutti-sarjaan on saatavana myös korvakorut, riipus ja rannekoruja. Myös miesten koruja saatavana. Design Marke Heljo. Lähetä sormuksen koko (sormuksen sisähalkaisija mm) allaolevalla lomakkeella. Jos haluat ostaa useamman sormuksen, voit lähettää kaikki koot samalla lomakkeella.
 • Lumipallo-korvakorut

  35,00  sis. alv 24%
  Korvakorut ovat käsintaotut Sterling-hopeasta (925). Uniikkikoru, pituus on n. 1,5cm ilman piikkiä. Yhteensopivat muiden Lumipallo-sarjan korujen kanssa. Katso myös Lumipallo-sormuksia. Sormus ja korvakorut on saatavana myös settinä. Korvakoruparin hinta on 35 eur.
 • Lahjakortti 20

  20,00  sis. alv 24%
  Voit ostaa lahjaksi virtuaalisen 20 euron arvoisen lahjakortin.  Maksettuasi summan lähetä oheisella lomakkeella lahjan saajan nimi ja sähköpostiosoite. TunneDesign-kauppa lähettää hänelle sähköpostitse virtuaalisen lahjakortin koodin jonka arvon hän voi vähentää ostoskorissaan. Saatavana on myös 50 ja 100 euron lahjakortti.

 • Stella Polaris -riipus, pieni

  79,00  sis. alv 24%
  Tunne-koru Käsin taottu uniikkikoru, design Marke Heljo Materiaali Sterling-hopea (925). Mattakäsittely ja osittainen patinointi. hinta 79 eur (sis.alv 24%). Halkaisija n. 2,5 cm. Hopeaketju sisältyy. Saatavana myös isompi versio.  Katso myös yhteensopiva korvakorupari Pyrstötähti.
 • Kalvosinnapit Juutti

  59,00  sis. alv 24%
  Tunne-koru. Kalvosinnapit ovat käsintaotut Sterling-hopeasta (925). Uniikkikoru, laatan koko on n. 1,3 x 1 cm. Yhteensopivat muiden Ruutu-sarjan korujen kanssa. Design Marke Heljo. Saatavana myös saman sarjan solmiopidike. Kalvosinnappiparin hinta on 59 eur.
 • Solmiopidike Juutti

  39,00  sis. alv 24%
  Tunne-koru. Solmiopidike on käsintaottu Sterling-hopeasta (925). Uniikkikoru, mitat: pituus 5,3 cm, leveys 0,5 cm. Yhteensopivat muiden Ruutu-sarjan korujen kanssa. Design Marke Heljo. Saatavana myös saman sarjan kalvosinnapit. Solmiopidikkeen hinta on 39 eur.
 • Rannekoru Ruutu 2cm

  109,00  sis. alv 24%
  Tunne-koru. Rannekoru on käsintaottu Sterling-hopeasta (925). Uniikkikoru, pituus 17cm, leveys 2cm. Design Marke Heljo. Rannekorun hinta on 109 eur. Koru toimitetaan lahjapakkauksessa. Saatavana myös muita kokoja ja versioita. Jos haluat tilata korun pidempänä tai lyhyempänä, tilaa se verkkokaupasta ja täytä kassa-sivulla olevaan kommenttikenttään toivomasi pituus. Toimitan korun sinulle parin viikon sisällä tilauksesta.