Tilaaminen

Asiakkaan on ennen tilauksen tekemistä tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin ja yksityisyyssuojatietoihin

Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero 24 %.

Tuotteiden tilaajan ja maksajan on oltava vähintään 18 -vuotias. Jos olet alle 18-vuotias, sinun täytyy pyytää huoltajasi suostumus tilaamiseen. Ota yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse ja ilmoita meille huoltajasi yhteystiedot, niin voimme tarkistaa hänen suostumuksensa tilausta varten.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

Toimituskulut Suomeen
alle 50 euron tilauksista tavallisena postilähetyksenä 5 € (sis.alv 24%). Yli 50 euron tilauksen tuotteet toimitetaan ilman toimituskuluja.

Jos tilaus halutaan toimitettavaksi jollakin muulla tavalla, on siitä sovittava erikseen TunneDesignin kanssa tuotetta tilattaessa.

Sivustossa mainitut hinnat ovat voimassa toistaiseksi koskien myös postitus- ja käsittelykuluja.

Koska jalometallien maailmanmarkkinahinnat vaihtelevat, TunneDesign pidättää oikeuden tehdä muutoksia hintoihin ja toimitusehtoihin. Hintoja ei kuitenkaan muuteta jo TunneDesignille saapuneisiin/tehtyihin tilauksiin, vaan niissä sovitut hinnat ovat sitovia.

Toimitusaika

Toimitusaika tuotteille on 1-4 viikkoa. Koska korut tehdään käsityönä, piensarjoina, TunneDesign pidättää oikeuden toimittaa tuotteet maksimissaan 30 päivässä.

Palautusoikeus ja reklamaatio

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli tuotetta on käytetty, tai tuote on yksilöllisesti kaiverrettu, kauppaa ei voi purkaa. Palautuskuluista vastaa kuluttaja ja palautus tehdään sitä lähetysmuotoa käyttäen, millä tuote on kuluttajalle toimitettu. Tuotteen lähetyskuluja ei palauteta asiakkaalle.

Palautukseen ja reklamaation liittyvissä asioissa ota yhteyttä marke.heljo (at) fantasma.fi, tai palautelomakkeemme avulla.

Korujen valmistus ja materiaalit

Koruissa käytetyt materiaalit löytyvät tuotteiden sivuilta.

Korut toimitetaan lahjarasioissa, valmiiksi paketoituina.

Koska korut valmistetaan käsityönä, pieninä sarjoina, TunneDesign pidättää oikeuden muuttaa tarjottavaa tuotevalikoimaa ja tuotteiden hintoja. Tuotteen ulkoasu saattaa myös hieman poiketa kaupassa olevasta kuvasta.

Materiaalit:
Hopeaseos
on 925 ‰ hopeaa ja loput tuhanteen asti kuparia (materiaaliseos tunnetaan myös nimellä Sterling Silver ). Seos ei sisällä nikkeliä. TunneDesign-koruissa voidaan myös käyttää hienohopeaa (Fine Silver), joka on 999 ‰ hopeaa.

Tummennettu hopea on 925-999 ‰ hopeaa joka on tummennettu kemiallisesti. Väri on tumma harmaanmusta. Väri ei irtoa vaatteisiin eikä iholle. Tummennos kuluu käytössä hitaasti pois (naarmut yms.) ja alta tulee esiin hopea.